Gastenboek

groeten uit egmond aan zee
Laat een berichtje achter in ons gastenboek.

 • Anita & Siegfried
  29 april 2021

  Lieve Nanda,
  Wat hebben wij genoten van jullie mooi en knus ingericht appartement.
  We voelden ons meteen thuis en welkom.
  Perfecte locatie, alles op loopafstand.
  Het zonnetje heeft ook zijn bijdrage geleverd.
  We weten je voor de volgende zeker te vinden.
  Groetjes!

 • Monique
  28 februari 2021

  Lieve Nanda en Bas. Een perfecter plekje om mijn verjaardag te vieren was er niet. Het appartement op een toplocatie, het strand om de hoek.

  Ik kom gewoon in jullie appartement wonen. Alles erop en eraan. Heel veel dank!

  (Waar kan ik die 5 sterren aanvinken?)

 • 4 augustus 2020

  Wat is het goed verzorgd allemaal. Volgend jaar komen we zeker weer.

 • Sjoerd en Yvonne
  19 november 2018

  We hebben heerlijk genoten van zomerhuiskust 2 met hond en kleine man. Het huisje is van alle gemakken voorzien, alles netjes, schoon en knus ingericht. De locatie is ook top: heerlijk dichtbij de duinen en het strand (perfect voor de hond) en op loopafstand van het gezellige centrum. We komen graag nog een keer terug.

 • John en Hanneke
  26 oktober 2015

  Hoi Nanda,
  We hebben een heerlijk weekend gehad in jullie prachtige huisje! De locatie was echt top, dichtbij het strand en het centrum. Daarnaast is het huisje van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker een keer terug!
  Groetjes John en Hanneke

 • Erna en John Dekker
  30 juni 2015

  Hoi Nanda,

  Wat hebben wij een heerlijke week gehad bij jullie in huisje kust 2.
  Precies wat bij ons past,we komen zeker terug.
  Je hebt aan alles gedacht en zo sfeervol ook.
  We willen het iedereen aanraden,we hadden moeite met vertrek naar huis,gewoon omdat het alles had. Dan de zee,zo heerlijk en dichtbij,fantstisch! Heerlijk kunnen fietsen,kortom,we kunnen er weer even tegen,al hadden we graag gebleven. Jullie zijn lieve, warme, vriendelijke mensen. Tot de volgende keer. Groetjes,John en Erna.

 • Suzanne
  7 april 2014

  Hoi Nanda,

  Met pijn in het hart terug naar huis vertrokken. Wat een heerlijk huisje! Hadden graag wat langer gebleven..wat..ik kan er wel wonen! 🙂
  Het is goed toeven bij jullie; heerlijke accomodatie, prachtige inrichting, rustig, vlak bij zee, duinen en centrum en je hebt overal aan gedacht.
  Kom zeker nog eens terug, straks mét kindje!

  Warme groet, Suzanne , Marijke en Anneke

 • Agnes van daal
  18 oktober 2012

  Hoi Nanda,
  Wat ziet dit er allemaal SUPER uit! Ik had je kaartje gekregen toen ik in Bergen die tas bij je kocht en later die week trof ik je op het strand toen ik daar zat met de hond bij me.
  Ik ga het kaartje ZEKER in het zicht leggen hier, haha en hoop snel eens te kunnen logeren in deze prachtige accomodatie, welke moeten we nog even kiezen…. :-))))
  Groetjes Agnes van Daal. Weert.

 • Miep
  17 september 2012

  Hey Bas & Nan,
  Wat een prachtige website! En wat zien de huisjes er mooi uit… het is dat we dichtbij wonen, anders had ik zo een huisje bij jullie geboekt!
  x

 • 23 augustus 2012

  Op dit moment in Egmond aan Zee. En wat is het heerlijk hier! Vooral de wifi is een uitkomst! Ook op mijn 78ste gaat mijn iPad overal mee naar toe hoor! Dit bericht ook vanaf de iPad getypt. De groeten!

 • Familie Jansen
  23 augustus 2012

  We hebben afgelopen juli enorm genoten in Zomerhuis Kust. Het mooie weer droeg daar aan bij, maar ook de fantastische accommodatie. Wat is het goed verzorgd allemaal. Volgend jaar komen we zeker weer.